Staňte se součástí FB skupiny ke klimatickému vzdělávání

Nová Facebooková stránka

Klimatická změna je příležitost pro skutečná řešení, která posunou naše životy k lepšímu. Chceme, aby bylo normální, že klimatické změně všichni rozumí a vědí, jak se do ochrany klimatu zapojit. Tak zásadní společenská transformace nemůže nastat bez vzdělávání.

Proto vznikl tento web a proto také vzniká nová facebooková stránka Učím o klimatu, kde pro vás budeme vybírat zajímavé materiály odsud, ale i z jiných sfér klimatického vzdělávání. Najdete na ní vybrané lekce, metodické materiály, fakta o klimatické změně a spoustu dalších tipů do výuky.

Sledujte stránku na https://www.facebook.com/ucimoklimatu/

Staňte se členy FB skupiny a diskutujte v bezpečí vzdělávací komunity

Společně se stránkou vznikla také soukromá skupina pro učitele a další vzdělavatele, ve které můžete bezpečně diskutovat o prezentovaných lekcích, vlastních materiálech nebo o tématech a otázkách spojených s klimatickým vzděláváním.

Soukromá skupina www.facebook.com/groups/ucimoklimatu/

Stránka i skupina navazují na tento web a rozšiřují jeho možnosti o neformální rovinu sdílení, diskuzi a pohodlnější přístup k nabízeným materiálům doprovozený komentáři a vaší vlastní zkušeností. Chápeme ji jako základ komunity praxe klimatického vzdělávání a zveme vás ke společné tvorbě.

Web #ucimoklimatu je ojedinělý projekt, který sdružuje materiály pro klimatické vzdělávání v ČR na všech stupních (MŠ, ZŠ, SŠ, VŠ, neformální vzdělávání, vzdělávání pedagogů). 

Přidejte se k nám! #ucimoklimatu

Zpracovala: Veronika Endrštová, Člověk v tísni, o. p. s.

Web tvoří: